top of page
Yasmine_edited.jpg

Yasmine Dockx

Pedicure

 

Schoonheidsspecialist met focus op het medische welzijn, ontspanning en rust

 

Werkwijze

Na het opstellen van uw persoonlijk dossier, gaan we samen op zoek naar de gepaste behandeling. Bij twijfel, zal ik altijd overleggen met de collega huisarts, kinesist, medisch pedicure.

Behandelingen

Pedicure : Een voetverzorging start met een grondig voetonderzoek, en het bespreken van uw noden. Ik knip de nagels, reinig de nagelriemen, verwijder eelt, en eindig met een rustgevende voetmassage.

Manicure : Een handverzorging start met een grondig handonderzoek, en het bespreken van uw noden. Ik knip de nagels, reinig de nagelriemen, breng de nagels in vorm, verwijder eelt, en eindig met een rustgevende handmassage.

Gelaatsverzorging : U mag zich verwachten aan een dieptereiniging, een zachte scrub, hydrateren van het gehele gelaat, een rustgevend masker en een anti-stress massage. Ik geef u informatie over de producten die worden gebruikt. Deze worden aangepast aan uw huidtype.

Microdermabrasie : Dit is een mechanische peeling op basis van micro-kristallen. De dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden grondig verwijderd, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. De behandeling helpt bij het verminderen van pigmentvlekken, rimpels en oppervlakkige littekens (bv. door acne, grove poriën, etc.). Deze behandeling wordt in kuur geboekt, maar informeer eerst of deze behandeling geschikt is voor jou.

Lichaamsmassage : Een ontspannende massage met focus op het verbeteren van stress en pijnlijke punten. Samen kiezen we de massage, die beantwoordt aan uw vraag en nood. 

Tarief

Pedicure basis : 38 euro

Pedicure + extra : 51 euro

Manicure : 38 euro

Gelaatsverzorging : 78 euro (met epilatie, en handmassage tijdens intrekken van het masker) 

Microdermabrasie : 98 euro

Lichaamsmassage kort (30min.) : 35 euro

Lichaamsmassage lang (60 min.) : 70 euro

Contact

 

Gsm : 0479 47 95 23

E : yasmine.dockx@paradocs.be

bottom of page