top of page
Profielfoto_edited.jpg

 Dr. Helen Lambrechts

Huisarts-in-opleiding

Vol dromen startte ik in 2012 te Brussel met de opleiding psychologie. Na enkele jaren (zelf)kennis te hebben vergaard, ging ik verder in de richting van geneeskunde.  

Tijdens de afgelopen zes jaar volbracht ik mijn bachelor geneeskunde aan de VUB, vertrok ik op Erasmusuitwisseling naar Parijs en tenslotte finaliseerde ik mijn master geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Gedurende deze additionele studietijd kon ik mijn ondernemersei kwijt in talrijke overlegorganen in het kader van studentenvertegenwoordiging.

 

Met de opgedane levenservaring en diploma's op zak, kies ik nu vastberaden voor de huisartsenopleiding. Deze specialisatie biedt voor mij de perfecte mix tussen mijn interesse in psychologie en geneeskunde.


Ik heb een integrale en holistische visie op gezondheid en welzijn. Mijn missie als arts is om verder te gaan dan symptoombestrijding en in te zetten op preventieve, functionele en leefstijlgeneeskunde. Ik geloof dat we alleen op deze manier echt zorg dragen voor onze gezondheid, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.
 

In mijn vrije tijd geef ik yogalessen en volg ik graag diverse cursussen. Verder hou ik van reizen, wandelen en schrijven.

bottom of page